dissabte, 16 de juny del 2012

Fi de curs (tarda)

Algunes de les fotos de l'assaig del fi de curs divendres a la tarda:

7 comentaris:

  1. que be que m'ho vaig passar amb tots vosaltres amics mai hos oblidare (ni a tu Joaquim) gracies haber-me ajudat en tot i he descobert que els professors no et tracten com un alumne si no com un amic i aixo es el que mes m'agradat.gracies per tot!

    ResponElimina
  2. Que guay va ser.Al principi molt nerviosos pero despres tothom a balla ba ser super guay.Joaquim tu naves molt guapo ee jeej.Espero que ens vaiem subin.Aixó,Joaquim qunat vas parlar tu ma bas amocionar molt eee. No olvidare may aquets moments

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també us haig de felicitar perquè ho vau fer molt i molt bé i amb la roba que vau triar els balls van quedar molt xulos! M'alegro que us agradés el meu discurs... i el meu vestit també!

      Elimina
    2. El fi de curs ha estat increible teniem molt de nervis!!però ens ha quedat tot molt bé..
      Em va encantar lo que has fet amb l´escrit qe haviem fet de l´escola,posant les nostres fotos de petits.. ho vas fer super bé
      La veritat esque el teu discurs va ser molt maco...vas buscar la millor manera de emocionar-nos a tots...
      I ja que parles del teu vestit he de dir-te que nosaltres sempre deiem que mai portavas una altre roba que no sigui el xandall!! ens vas sorprendre molt a tots!!

      Elimina
  3. Jaja! Jo també em vaig emocionar amb el teu discurs JQM!
    M'ho vaig passar genial ahir, crec k ens va sortir força bé!
    Gràcies per a tot JQM! Mai hos oblidaré! Bé ara no és moment de discursos que encara queden les colònies seran la bomba!

    ResponElimina
  4. UUUiii doncs no sé com ens posarem a les colonies segur que la Sheila, la Ari o la Mayte són les primeres en plorar!! però no pasa ress que plorar es bo...

    ResponElimina
  5. Jo estava super nerviosa al principi,pero despres ja no estava!!!Mai us oblidaré a tu tampoc Joaquim!!!M'ho vaig pasar super be amb tots.Jo vaig plorar perque de repent quant estavas parlant Joaquim doncs em van venir els records de els bons moments que he tingut amb vosaltres,i em vaig emocionar!!!el discurs va ser molt bonic Jqm.I ja aviso de que dema a les colonies començare a plorar a mars!!!

    ResponElimina