diumenge, 24 de juny del 2012

Vídeo de tot el curs

Ja he pogut penjar el vídeo que he fet de tot el curs, per si el voleu tornar a veure o descarregar:

11 comentaris:

  1. M'ENCANTA EL VIDEO,MAI OBLIDARÉ ELS MOMENTS QUE VAM ESTAR PARLANT O FENT TONTERIES A L'HORA DEL MENJADOR,MAI T'OBLIDARÉ JQM,AMB TU HE APRÈS MOLTES COSES DE MEDI ,DE MATES PERÒ SOBRE TOT DE LA MANERA D'ACTUAR EN MOMENTS DIFICILS O AREGLAR LES COSES PARLANT.QUAN SIGUI GRAN I VAGI A ALGUN PROGRAMA DE GUANYAR DINERS (COM ATRAPA UN MILLON) DIRÉ EN ALGUNA PREGUNTA ,QUE ALLÓ M'HO VAS ENSENYAR TU.MOLTÍSSIMES GRÀCIES JQM.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic encantat que hagis sigut alumne meva, Abril. I quan guanyis un milió d'euros en el programa aquest, podré dir orgullós que aquesta noia tan espavilada ha sigut alumna meva i que era la simpatia feta persona. ;)

      Elimina
    2. ohh q bonic.moltíssimes gracies!

      Elimina
  2. JQM, és un video fantàstic! Gràcies per fer aquestes coses durant el teu temps. Mai t'oblidaré!!

    ResponElimina
  3. Joaquim aquet vidio m'agradat molt fins i tot e plorat pero estic orgollosa espero k tagis llegit el meu escrit que et vaig fer a la classe alla tu diu tot merci per tot

    ResponElimina
    Respostes
    1. És clar que l'he llegit i la veritat és que un professor no pot tenir millor regal que l'apreci i el reconeixement dels seus alumnes.

      Elimina
  4. a sigut molt bonic el video i tambe aquest curs mai us oblidare gracies per tot!!!!!

    ResponElimina
  5. joaquim gracies per tot el que e fet amb tu per ajudar-nos en tot el que podies,per intentar explicarnos de les maneres mes resumides que es podia...no has pot tindre millor professor. JQM mai t'oblidare sempre et portare al cor.i gracies per el video de tot el curs.GRACIES MOLTES GRACIESSS :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest vídeo l'he fet per vosaltres, perquè tingueu un record visual i continuat de tot el que hem fet al llarg del curs, però també em serveix a mi sempre que el vegi, per recordar tots els bons moments que hem passat junts, que han sigut molts.

      Elimina
  6. Joaquim moltisimes gracies per tot el que ens has ensellat durant tot el curs!!!Sempre ens entenies i ens ajudaves molt en tot!!!Et vui donar les gracies per tot el que has fet per nosaltres que mai t'oblidare!!!El video es precios l'he tornat a veure i he començat a plorar perque m'han vingut tots els records que tinc d'aquest any!!MOLTISIMES GRACIES PER TOT JQM!!!

    ResponElimina
  7. jqm mai ma canso de veure el teu blog i especialment aquest video pau

    ResponElimina