dijous, 20 d’octubre del 2011

El colesterol

L'altre dia em vam parlar una mica, així que us poso un vídeo on s'explica molt bé què és i com actua. Aquesta vegada no és l'amiga de la Berta qui ho explica, sinó l'amic de l'Alejandro:

Us poso una llista d'aliments que contenen colesterol del dolent (no vol dir que no n'haguem de menjar, però n'hem de moderar el consum) i una altra d'aliments rics en colesterol bo:
Colesterol dolent: carn de porc i de xai, embotits, bacon, grassa de qualsevol carn, iema d'ou, mantega, marisc, pastisseria industrial, crema de llet, formatges secs, menjars fregits.
Colesterol bo: oli d'oliva, xocolata negra, anous, peix blau.

4 comentaris:

  1. E l meu pare te acid uric que pot manja?
    A i molt interacan el video jajajaja.

    ResponElimina
  2. jajaja és un dels millors vídeos que ens has posat !!

    ResponElimina
  3. Esta molt be es del simulador de la feria jeje!!!

    ResponElimina