dimecres, 28 de setembre del 2011

Bill Gates

Em sembla que era a l'hora de Matemàtiques que ha sortit el nom d'aquest senyor i us he dit que us posaria una entrada sobre ell. Doncs bé, és el fundadador de Microsoft, l'empresa que ha creat el sistema operatiu Windows, utilitzat per milions de persones de tot el món. Com ja hem comentat, és la persona més rica dels Estats Units i la segona més rica del món (la primera és un empresari mexicà que es diu Carlos Slim), amb una fortuna d'uns 54.000 milions de dòlars. Des de l'any 2008 ha deixat l'empresa Microsoft per dedicar el seu temps a la Fundació Bill i Melinda Gates, per ajudar a gent de països pobres sobetot a curar i a prevenir malalties com la malària, la tuberculosis o la sida.
Aquest és un exemple ben clar d'una persona que ha canviat la seva mentalitat i ha passat de dirigir una empresa amb l'objectiu de guanyar diners a ajudar a la gent que més ho necessita.


Per cert, el Barça i la Fundació de Bill Gates han firmat un acord de cooperació de 3 anys per tal d'intentar eliminar una malatia que es diu poliomielitis. Aquest mateix estiu es va firmar l'acord:


6 comentaris: