dissabte, 12 de maig del 2012

Subhasta d'un quadre

He llegit que fa uns dies es va subhastar un quadre del pintor Mark Rothko, pel mòdic preu de 66'8 milions d'euros. El quadre es titula "Naranja, rojo, amarillo" i que és força fidel al títol. Penseu per un moment quantes boques es podrien alimentar amb aquests diners...:

8 comentaris:

  1. però si aquest quadre es superlleig!!! Quins gustos que té la gent...

    ResponElimina
  2. Mare meva la gent que compra això esta boga semblen que no pensin! 66'8 milions es molt molt de diners i estan malgastant per un quadre molt lleig!!
    Em sembla increible que hi hagi gent que no pensi en els nens que estan sofrint cada dia per no tenir menjar:(
    Com diu la Germana Teresa 24.000 nens cada dia moren per no tenir menjar:/

    ResponElimina
  3. Pero com es posiple que la gent compri aquet quadre tan lleig com diu la anahí molta gent esta sufrint de manjar i aqueta gent gastanse els diners podian repertir eee

    ResponElimina
  4. doncs quina gent es gasta el diners en un quadre k es molt lleig quina pena!!!!

    ResponElimina
  5. no se com la gent paga tants diners per un quadre que es horroros!!!!!quan aquests diners enves de malgastals li podia donar els nens que s'estan morint de gana!!!

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb la Sheila! Tot i que crec que la gent que té 66'8 milions d'euros per malgastar-los en un quadre, té diners per donar-los a la gent que realment els necissita i la veritat és que poca gent rica, ho fa.
    Però també penso que si a les persones que els hi agraden els quadres (o qualsevol altre cosa) tenen tot el dret en gastar els seus diners de la manera que vulguin, ja que no fan mal a ningú.

    ResponElimina
  7. Uff, m'he passat d'escriure.

    ResponElimina
  8. JQM em sembla que jo ara vui ser bomber per 3 coses : 1 ayudar els que realment ho necessiten ,2 per cumplir el meu somni i 3 per ajudar a la meva familiaaaa!

    ResponElimina